Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Μυστήρια των Μάγιας


Η   Α Τ Λ Α Ν Τ Ι Δ Α  

Ας αρχίσουµε να θυµόµαστε αυτή την αρχαία βυθισµένη ήπειρο που λέγεται Ατλαντίδα. Στην Γηραιά Αίγυπτο των Φαραώ, οι ιερείς του Sais έλεγαν στο Σόλωνα ότι η Ατλαντίδα είχε καταστραφεί εννιά χιλιάδες χρόνια πριν από την συζήτηση που είχαν µαζί του.

Ο πολιτισµός των ατλάντων µέχρι τώρα δεν έχει µπορέσει να ξεπεραστεί από τον δικό µας,  τον τόσο παινεµένο µοντέρνο πολιτισµό.  Ήξεραν την ατοµική ενέργεια και την χρησιµοποιούσαν στον πόλεµο και στην ειρήνη.  Η επιστήµη των ατλάντων είχε το πλεονέκτηµα να είναι ενωµένη στην µαγεία;

Κατασκεύαζαν ροµπότ καταπληκτικά, κάποιο είδος ανώτερων στοιχείων έλεγχαν τα προλεxθέντα ροµπότ που, προικισµένα µ’ αυτόν τον τρόπο της νοηµοσύνης φαίνονταν να ήταν άνθρωποι και υπηρετούσαν πιστά τα αφεντικά τους.
Οποιοδήποτε ροµπότ µπορούσε να πληροφορήσει τον ιδιοκτήτη του για τους κινδύνους που καραδοκούσαν και γενικά για πολλά πράγµατα της πρακτικής ζωής.
Είχαν οι άτλαντες  µηχανές τόσο ισχυρές και υπέροχες,  όπως αυτή που τηλεπαθητικά  µπορούσε να µεταφέρει στο νου οποιουδήποτε ήταν άνθρωπος πολύτιµες διανοούµενες πληροφορίες.  Οι ατοµικές λάµπες φώτιζαν τα παλάτια και τους ναούς µε διάφανους τοίχους.  Τα πλοία της θάλασσας και του αέρα προωθούνταν µε πυρηνική ενέργεια.
Οι άτλαντες  µάθαιναν να βγάζουν από τη βαρύτητα τα σώµατά τους όποτε ήθελαν.  Με  µια  µικρή συσκευή που χωρούσε στην παλάµη του χεριού µπορούσαν να σηκώσουν οποιοδήποτε σώµα, όσο βαρύ κι αν ήταν αυτό.

Ο θεός Ποσειδώνας κυβερνούσε σοφά την Ατλαντίδα.  Ήταν να εκπλήσσεσαι βλέποντας τον ιερότατο ναό αυτού του άγιου θεού.  Οι τοίχοι και τα επάργυρα τείχη του λεχθέντος ναού κατέπλησσαν για το κάλλος τους και οι τρούλοι και οι σκεπές ήταν όλοι από µασίφ χρυσό της καλύτερης ποιότητας.  Το ελεφαντοστού, ο χρυσός,  το ασήµι, ο µπρούτζος,  έλαµπαν µέσα στο ναό του Ποσειδώνα µε όλη τη µεγαλοπρεπή λαµπρότητα των αρχαίων καιρών.  Το γιγάντιο ιερό γλυπτό του πολύ σεβαστού και µεγαλοπρεπή θεού Ποσειδώνα ήταν από καθαρό χρυσό όλο.   Αυτό το άφατο  µυστηριώδες άγαλµα,  καβάλα στο ωραίο του άρµα,  σερνόµενο από εξωτικά άτια και την σεβάσµια συνοδεία από εκατό γοργόνες, ενέπνεε στο νου των ευσεβών ατλάντων βαθιά
λατρεία (σεβασµό).

   Οι πόλεις των ατλάντων ήταν ανθισµένες ενώ  οι κάτοικοί τους παρέµεναν πιστοί στη θρησκεία των πατέρων τους, καθ’ όσον συµµορφώνονταν µε τους κανόνες του θεού Ποσειδώνα, ενώ δεν παραβίαζαν το νόµο και την τάξη.  Αλλά όταν τα ιερά θέµατα βεβηλώνονταν, όταν καταχραζόντουσαν το φύλο, όταν κηλιδώνονταν µε τις επτά κύριες αµαρτίες, ήταν τιµωρηµένοι και βυθισµένοι στο βάθος του ωκεανού.
Οι ιερείς της Sais έλεγαν στον Σόλωνα: «όσα ουράνια σώµατα κινούνταν στην τροχιά τους, υπέµεναν αναταραχές που προκαλούσαν στον χρόνο µια περιοδική καταστροφή των γήινων πραγµάτων από µια µεγάλη φωτιά.»

Η ατλαντική ήπειρος εκτεινόταν και κατευθυνόταν µέχρι τα νότια και τα πιο ανυψωµένα µέρη µέχρι τα βόρεια,  τα βουνά της υπερέβαιναν σε επιβλητικότητα, υψόµετρο και νούµερο όλα όσα υπάρχουν στις  µέρες µας.
Η διάσηµη ιστορία του Παγκόσµιου Κατακλυσµού,  εκδοχές της οποίας συναντώνται σε όλες τις ανθρώπινες παραδόσεις, είναι απλά αναµνήσεις της µεγάλης ατλαντικής καταστροφής.
Όλες οι θρησκευτικές διδασκαλίες της πρωτόγονης Αµερικής,  όλες οι ιερές λατρείες των Ίνκας, Μάγιας, Αζτέκων κλπ.  οι θεοί και οι θεές των αρχαίων Ελλήνων, φοινίκων,  σκανδιναβών, ινδοστανών κλπ,  έχουν ατλαντική προέλευση.  Οι θεοί και οι θεές που είχαν αναφερθεί από τον Όµηρο στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, ήταν ήρωες, βασίλισσες και βασιλιάδες της Ατλαντίδας.
Η Ατλαντίδα ένωνε γεωγραφικά την Αµερική  µε τον παλιό κόσµο.   Οι αρχαίοι ινδοαµερικάνικοι πολιτισµοί είχαν την προέλευσή τους στην Ατλαντίδα.   Οι αιγυπτιακές θρησκείες,  Ίνκας, µάγια κλπ ήταν πρωτόγονες ατλαντικές θρησκείες.  Το φοινικικό αλφάβητο, πατέρας όλων των ευρωπαϊκών  αλφάβητων έχει τη ρίζα του σε ένα αρχαίο αλφάβητο που  µεταδόθηκε σωστά στους  µάγιας από τους άτλαντες.   Όλα τα σύµβολα τα αιγυπτιακά και των µάγιας προέρχονται από την ίδια πηγή και έτσι εξηγείται η οµοιότητα, αρκετάµεγάλη για να είναι σύµπτωση.  Οι άτλαντες είχαν ένα µέταλλο πιο πολύτιµο από τον χρυσό, που ονοµαζόταν «ορείχαλκος».

Η καταστροφή που έθεσε τέλος στην Ατλαντίδα ήταν τροµακτική.  ∆εν χωράει καµιά αµφιβολία ότι το αποτέλεσµα της παραβίασης του νόµου είναι πάντα καταστροφικό.  Ο καιρός της βύθισης την Ατλαντίδας ήταν στην πραγµατικότητα  µια εποχή γεωλογικών αλλαγών.   Αναδύθηκαν από την ιερή αγκαλιά των θαλασσών άλλες στέρεες γέες που σχηµάτισαν καινούργια νησιά και καινούργιες ηπείρους. Κάποιοι επιζώντες της ατλαντικής καταστροφής προσφύγανε στην  µικρή ήπειρο που ονοµαζόταν Grabonzi,  σήµερα Αφρική,  η οποία αυξανόταν σε  µέγεθος και έκταση και αυτό οφειλόταν στο ότι άλλες περιοχές στερεής γης που αναδύονταν µέσα από τα γειτονικά νερά προσχωρούσαν στην ίδια.

   Ο Κόλπος του Μεξικού παλιά ήταν  µια όµορφη κοιλάδα.   Τα νησιά των Αντίλλων,  τα Κανάρια,  η Ισπανία,  ήταν κοµµάτια της βυθισµένης Ατλαντίδας.   Η αρχαία θάλασσα της Κολχίδος,  τοποθετηµένη βορειοδυτικά της ηπείρου, πρόσφατα σχηµατισµένη τότε και γνωστή ως Ashhartk (Ασία), άλλαξε το όνοµα και σήµερα είναι γνωστή  µε το όνοµα Κασπία Θάλασσα.   Οι ανατολικές ακτές της Κασπίας Θάλασσας ήταν σχηµατισµένες από γέες που αναδύονταν από τον ωκεανό και ενώνονταν στην ήπειρο της Ασίας.
Η Ασία, η Κασπία Θάλασσα και όλο αυτό το κοµµάτι γης µαζί, είναι αυτό που σήµερα είναι γνωστό µε το όνοµα Καύκασος.  Το λεγθέν τεµάχιο σε εκείνους τους καιρούς ονοµαζόταν Frianktzanarali  και πολύ αργότερα Kolhidishissi, αλλά σήµερα, επαναλαµβάνω, ονοµάζεται Καύκασος.
Εκείνη την εποχή υπήρχε ένας µεγάλος ποταµός που λίπαινε όλη την πλούσια γη του Tikliamis και που εκβαλλόταν στην Κασπία Θάλασσα.  Αυτός ο ποταµός ονοµαζόταν τότε Oksoseria και υπάρχει ακόµη, αλλά τώρα δεν εκβάλλει στην Κασπία Θάλασσα και αυτό οφείλεται σε µια δευτερεύων σεισµική δόνηση που τον εξέτρεψε προς τα δεξιά.  Ο πλούσιος όγκος του νερού αυτού του ποταµού όρµησε βίαια προς την περιοχή την πιο χαµηλή της ασιατικής ηπείρου, δίνοντας προέλευση στην µικρή θάλασσα του Aral.  Αλλά η αρχαία κοίτη αυτού του γηραιού ποταµού, που ονοµάζεται τώρα Amudarya, ακόµα µπορεί να βλέπεται σαν ιερή απόδειξη της πορείας των αιώνων.

Μετά την τρίτη µεγάλη καταστροφή, που έδωσε τέλος στην Ατλαντίδα, η αρχαία χώρα του Tikliamis µε την θαυµαστή του πρωτεύουσα, τοποθετηµένη στις όχθες του αναφερθέντος ποταµού, σκεπάστηκε µε όλο το λαό της και τα χωριουδάκια από άµµο και τώρα είναι µόνο µια έρηµο.
Εκείνη την εποχή, άγνωστη για έναν Cesar Cantu και την Παγκόσµια ιστορία του, υπήρχε στην Ασία µια άλλη ωραία χώρα,  γνωστή  µε το όνοµα Marapleicie.  Αυτή η χώρα εµπορευόταν  µε την Tikliamis  και υπήρχε ανάµεσά τους πολύς εµπορικός ανταγωνισµός.  Πολύ αργότερα αυτή η χώρα του Marapleicie πήρε το όνοµα Goblandia, οφειλόµενο στην µεγάλη πόλη του Gob.
Η Goblandia και η ισχυρή της πόλη του Gob καταβροχθίστηκαν από τις άµµους της ερήµου.  Ανάµεσα στις άµµους της ερήµου του Gob, ανεβρέθηκαν κρυφοί πλούσιοι θησαυροί των ατλάντων, ισχυρές  µηχανές,  άγνωστες σε αυτήν την αρία φυλή.   Από καιρό σε καιρό οι άµµοι άφηναν ακάλυπτους όλους αυτούς τους θησαυρούς, αλλά κανείς δεν τολµούσε να τους πάρει, γιατί αυτός που το προσπαθούσε  ήταν νεκρός στη στιγµή από τα στοιχειώδη που τους πρόσεχαν. Μόνο οι άνθρωποι της µεγάλης έκτης φυλής Koradi (Κοράδιοι) που στο µέλλον θα κατοικήσουν αυτόν τον πλανήτη, θα µπορούν να γνωρίσουν αυτούς τους θησαυρούς και αυτό σαν αντάλλαγµα σε µια ορθή συµπεριφορά.

Πολλοί έµποροι  µαργαριταριών σώθηκαν από την ατλαντική καταστροφή ζητώντας άσυλο στην Περλαντία, χώρα γνωστή ως Ινδία.
Οι απόκρυφοι σπουδαστές γέµιζαν  µε βαθύ τρόµο όταν έλεγχαν τα Ακασικά αρχεία της φύσης και έβρισκαν γεγονότα όπως αυτό που αφηγούµαστε στη συνέχεια:
Οι σπουδαστές θυµόντουσαν εκείνη την ωραία γυναίκα που την έλεγαν Κατεµπέτ, αυτή των θλιβερών αναµνήσεων, βασίλισσα των χωρών του νότου της βυθισµένης ηπείρου και της ισχυρής πόλης µε τις χρυσές πόρτες.
Πραγµατικά δεν υπήρχε στην ιστορία των Βοργίων και των Μεδίκων παρόµοια αχρειότητα.  Αυτή η ωραία γυναίκα αιχµαλώτιζε  µε την οµορφιά της και τη νεκροµαντεία (µαύρη  µαγεία),  αποπλανούσε  µε την γοητεία της πρίγκιπες και βασιλιάδες,  που γοητεύονταν  µε τη σαγήνη της.   Πολλοί έφηβοι και παιδιά σφάχτηκαν στο όνοµα των σκοτεινών οντοτήτων του κατώτερου κόσµου.
Η ατλαντική ιερατική ιατρική ανακάλυψε εκείνη την εποχή αυτό που σήµερα µπορούµε να ονοµάσουµε επιστηµονικά ανθρώπινη οποθεραπεία, δηλ,  η εφαρµογή στους αρρώστους και στους υπέργηρους των βλεννογόνων αδενικών χυµών, του θυρεοειδή, την αδρεναλίνη κλπ κλπ.

Οι ιερείς γιατροί,  όχι  µόνο χρησιµοποιούσαν την χηµεία των λεχθέντων ενδοκρινών αδένων,  αλλά επίσης την υπερχηµεία αυτών,  τα ζωτικά ψυχικά υγρά των τσάκρας ή  µαγνητικών κέντρων του ανθρώπινου σώµατος, στενά συσχετισµένα µε τέτοια ενδοκρινικά κέντρα.  Τα θύµατα της θυσίας, αφού αποµακρύνονταν από το θυσιαστήριο, µεταφέρονταν σε κάποιες µυστικές κάµαρες, όπου οι ιερείς-γιατροί αφαιρούσαν από ταπτώµατα τους πολύτιµους ενδοκρινείς αδένες,  τόσο αναγκαίους για τη διατήρηση του κορµιού της  µοιραίας βασίλισσας, µε όλη τη γοητεία της και την οµορφιά µας νεότητας που άντεχε το βάρος των αιώνων, πολλών αιώνων.
Το πιο φρικτό απ’  αυτό ήταν ότι οι ιερείς,  αφού αφαιρούσαν τους αδένες από τα πτώµατα,  τα εξφεντόνιζαν στην υποβιβασµένη και φανατισµένη κοσµοσυρροή,  που διψασµένοι τα καταβρόχθιζαν.  Έτσι αυτά τα χωριά έγιναν ανθρωποφάγοι.
Συλλογιζόµενοι πάνω σε όλα αυτά τα πράγµατα,  τροµάζουµε,  τροµοκρατούµαστε, µα όλες αυτές οι βαρβαρότητες  µένουν  µικρές,  φαίνονται  µέχρι και γελοίες εάν τις συγκρίνουµε  µε τις φρικαλεότητες του πρώτου και του δεύτερου παγκοσµίου πολέµου, µε τις φρικτές ατοµικές εκρήξεις στη Χιροσίµα και το Ναγκασάκι.

Όλη η ατλαντική βαρβαρότητα καταλήγει ασήµαντη, συγκρινόµενη µε τα δωµάτια των αερίων, όπου εκατοµµύρια ανθρώπων,  γυναίκες,  παιδιά και ηλικιωµένοι,  γυµνοί από ρούχα,  πέθαιναν στην πιο απέραντη απελπισία.   Τροµοκρατούµαστε  µε την ατλαντική κτηνωδία,  αλλά χίλιες φορές πιο τροµακτικοί ήταν οι βοµβαρδισµοί του Λονδίνου,  τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως,  η κρεµάλα,  οι κατεστραµµένες πόλεις από τις εγκληµατικές βόµβες, οι αρρώστιες, η πείνα και η απελπισία.
Ποτέ πριν στην ιστορία δεν υπήρξε αχρειότητα πιο µεγάλη από αυτή, αυτής της  πέµπτης αρίας φυλής, εφήµερης κι εκφυλισµένης.  Έτσι , όπως η Ατλαντίδα βυθίστηκε µε όλους τους κατοίκους της στο βάθος των ωκεανών, έτσι επίσης αυτή η αρία φυλή θα καταστραφεί και από αυτή δεν θα µείνουν ούτε οι στάχτες.
Και να ξέρεις µια φορά και για πάντα ότι από όλο αυτό που η ανθρωπότητα τόσο εκτιµά και θαυµάζει δεν θα µείνει πέτρα όρθια. 


Οι φυλές 

Όλοι οι πλανήτες έχουν επτά φυλές και επτά υπό-φυλές.  Ο δικός µας πλανήτης Γη ήδη έδωσε πέντε φυλές, λείπουν δύο.
Μετά τις επτά φυλές και ήδη  µετασχηµατισµένη από τους κατακλυσµούς,  η Γη θα  µετατραπεί διαµέσου εκατοµµυρίων χρόνων σε µια καινούργια σελήνη.
Όλη η ζωή υπεξελισσόµενη και εξελισσόµενη, ήρθε από τη Σελήνη.  Όταν η µεγάλη ζωή εγκατέλειψε τη Σελήνη, αυτή πέθανε, µετατράπηκε σε έρηµο.  Στη Σελήνη επίσης υπήρχαν επτά φυλές και κάθε µία µε τις επτά υπό-φυλές της.  Η ψυχή, η σεληνιακή ζωή, είναι τώρα υπεξελισσόµενη και αναπτυσσόµενη στο δικό µας πλανήτη Γη.  Έτσι είναι πως µετενσαρκώνονται οι κόσµοι.
Οι Αζτέκοι λένε ότι οι άνθρωποι της πρώτης φυλής, ήταν τροµεροί γίγαντες µαύρου χρώµατος.  Πολύ πολιτισµένη, µια φυλή ανδρόγυνη, άφυλη, ηµι-φυσική, ηµι-αιθερική.  Τα άτοµα µπορούσαν να  µειώσουν το µέγεθός τους σε ενός νορµάλ ατόµου της αρίας φυλής.  Οι τελετουργίες και η σοφία τους ήταν εξαίρετες.  Η βαρβαρότητα δεν υπήρχε σ’ εκείνη την εποχή.  Αυτή η φυλή καταβροχθίστηκε από τις τίγρεις της σοφίας.

Ο αντιβασιλέας αυτής της φυλής ήταν ο θεός Tezcatlipoca.   Κάθε άτοµο ήταν ένας ∆άσκαλος της Σοφίας.   Η αναπαραγωγή πραγµατοποιούνταν  µε τον τρόπο της  «διάσπασης»,  παρόµοια  µε το σύστηµα αναπαραγωγής των οργανικών κυττάρων µέσω της κυτταρικής διάσπασης; έτσι ο οργανισµός πατέρας-µητέρα χωρίζονταν στα δύο.   Το παιδί ανδρόγυνο  (ερµαφρόδιτο)  συνέχιζε να συντηρείται για λίγο καιρό από τον πατέρα-µητέρα.

Η πρώτη φυλή ζούσε στο Ιερό Νησί, τοποθετηµένο στην κορυφή του βόρειου πόλου.  Ακόµα υπάρχει το λεχθέν νησί, αλλά σε κατάσταση χίνας, µέσα στην τέταρτη κάθετο.

Η δεύτερη φυλή κυβερνιόταν από τον Quetzalcoatl.  Ήταν η Υπερβόρεια ανθρωπότητα.  Η δεύτερη φυλή παρήκµασε και  µετατράπηκε σε πιθήκους,  πρόγονοι των τωρινών πιθήκων.   Αναπαράγονταν  µε τη µέθοδο της  «εκβλάστησης»,  τόσο κοινή στα λαχανικά,  των κορµών που παράγουν πολλά κλαδιά.  Ισοπεδώθηκαν από δυνατούς τυφώνες.

Η τρίτη φυλή ήταν οι Λεµούριοι,  που κατοικούσαν εκεί που είναι σήµερα ο Ειρηνικός ωκεανός.
Αφανίστηκαν ισοπεδωµένοι από τον ήλιο της βροχής της φωτιάς  (ηφαίστεια και σεισµοί).   Αυτή η φυλή κυβερνιόταν από τον αζτέκο θεό Τλάλοκ.  Η αναπαραγωγή ήταν  µε ωοτοκία.  Η Λεµουρία ήταν  µια ευρύς ήπειρος.
Οι Λεµούριοι παρήκµασαν και είχαν  µετά φάτσες παρόµοιες  µε πουλιά,  γι’  αυτό και οι άγριοι,
ενθυµούµενοι την παράδοση, διακοσµούνταν µε φτερά στο κεφάλι.

Η τέταρτη φυλή ήταν οι Άτλαντες και κυβερνιόταν από τον Αζτέκο θεό Atonatiuh.  Τελείωσε µε µια µεγάλη πληµµύρα.   Οι προκολοµβιανές φυλές της Αµερικής είναι απόγονοι αυτής της φυλής,  επίσης οι πρωτόγονοι κινέζοι και οι πρωτόγονοι αιγύπτιοι κλπ.

Πέµπτη αρία φυλή: είµαστε εµείς.  Θα τελειώσει µε ένα µεγάλο κατακλυσµό.
Είναι τέλεια περιγραφηµένο στον Αhau  Κατούν,  που είναι ο 13ος του  µετρήµατος, Calixbach  Chachalaca, οικισµός Kinchil Coba, Chachalaca του Ηλιακού Προσώπου, είναι η εισαγωγή του δέκατου τρίτου Κατούν:
  «Θα µαυρίσει το ξεχωριστό σύνολο ανθρώπων των κυρίων της Γης, από την παγκόσµια δικαιοσύνη του Θεού του Κυρίου µας.  Θα αναποδογυρίσει ο ¨Ήλιος, θα αναποδογυρίσει το πρόσωπο της Σελήνης. Θα κατέβει το αίµα από τα δέντρα και τις πέτρες, θα καούν οι ουρανοί και η Γη µε τη λέξη του ΘεούΠατέρα, του Θεού Υιού και του Θεού Αγίου Πνεύµατος, Αγια ∆ικαιοσύνη, Αγια Κρίση του Κυρίου και Θεού µας. Μηδαµινή θα είναι η ισχύς του ουρανού και της Γης, όταν εισέρχονται στον χριστιανισµό οι µεγάλεςπόλεις και τα κρυφά έθνη. Η µεγάλη πόλη που λέγεται Maax, πίθηκος, και επίσης το σύνολο των µικρότερων χωριών σε όλη την έκταση της πεδινής χώρας των µάγια των Cusamil, των mayapan, της Golondrina µάγια, του τόπου τους «Λάβαρο Ελαφιού».  Θα είναι ο καιρός που θα ανατείλουν οι άνθρωποι των δύο ηµερών (οι οµοφυλόφιλοι και οι λεσβίες) µε τη δριµύτητα της σαρκικής επιθυµίας, παιδιά των ποταπών και των διεστραµµένων, άκρον άωτον του χαµού και της ντροπής µας. Αφιερωµένοι θα είναι οι πρίγκιπές µας στο «λουλούδι του µαγιού» και δεν θα υπάρξει καλό για εµάς.   Θα είναι η προέλευση του θανάτου εξ’  αιτίας του κακού αίµατος στην ανατολή της Σελήνης καιµπαίνοντας το γεµάτο Φεγγάρι θα συµβεί όλο το αίµα (σε όλο τον κόσµο) Επίσης τα άστρα της καλοσύνης θα λάµψουν την καλοσύνη τους πάνω στους ζωντανούς και πάνω στους νεκρούς».  
 Αυτό λέει αυτολεξεί το Βιβλίο των βιβλίων του Chilam Balam, κόσµηµα ιερό του έθνους µάγια.

Έκτη φυλή:  Κοράδιοι.   Θα βγει  µετά τον κατακλυσµό της πέµπτης φυλής και θα ζει σε  µια Γη µετασχηµατισµένη.

Η έβδοµη φυλή θα είναι η τελευταία. Είναι αναγκαίο να µιλήσουµε για τους επτά πλανητικούς κύκλους.
Μετά από αυτές τις επτά φυλές η Γη θα µετατραπεί σε µια καινούργια σελήνη.  Στον πρώτο κύκλο η Γη µας δηµιουργήθηκε µε υλικό από πνευµατικό σχέδιο.  Στο δεύτερο κύκλο η Γη µας συµπυκνώθηκε σε ουσία από σχέδιο αστρικό.  Στον τρίτο κύκλο η Γη µας συµπυκνώθηκε σε σχήµα αιθερικό.  Και σ’ αυτόν τον τέταρτο κύκλο η Γη κρυσταλλοποιήθηκε σε σχήµα φυσικό και χηµικό.  Είναι επείγον να ξέρουµε ότι η φυσικοχηµική Γη εξελίσσεται κάτω από τους νόµους του πλανητικού Κάρµα.  Ο µελλοντικός πέµπτος κύκλος θα εκτυλιχτεί σε έναν κόσµο αιθερικό.   Ο έκτος κύκλος σε έναν κόσµο αστρικό και ο έβδοµος κύκλος σε έναν κόσµο νοητικό.  Μετά θα έρθει η µεγάλη κοσµική νύχτα.
Στον πρώτο κύκλο οι εξελίξεις ήταν πολύ φτωχές, το ίδιο όπως στον δεύτερο και στον τρίτο. Η φωτιά έδωσε πολύ λίγη αποδοτικότητα σε αυτούς τους τρεις προγενέστερους πλανητικούς κύκλους.  Το αποτέλεσµα το βλέπουµε σ’  αυτόν τον τέταρτο κύκλο που ζούµε.   Είναι απαίσιος ο άνθρωπος αυτού του τέταρτου κύκλου.

Η πλανητική φωτιά,  λίγο εξελιγµένη και επιβεβαρυµένη  µε το πλανητικό κάρµα από την φτωχή αποδοτικότητα των προηγούµενων κύκλων,  έχει παράγει στο δικό  µας φυσικό κόσµο  µια εξέλιξη αργή,  δύσκολη, απαίσια.  Οι άλλοι τρεις κύκλοι θα δώσουν λίγη αποδοτικότητα οφειλόµενη στο πλανητικό κάρµα.

Οι θεοί της φύσης έχουν δουλέψει πολύ για να δηµιουργήσουν όντα αυτοσυνείδητα.  Οι θεοί έπρεπε να κάνουν δύσκολα πειράµατα στα εργαστήρια της φύσης.  Αλλά, είναι καλά γνωστό ότι ο αγώνας των θεών για τη δηµιουργία του ανθρώπου δεν έχει τελειώσει.  Ακόµα το ανθρώπινο είναι, ή ονοµαζόµενο ανθρώπινο, έχει να αποβάλλει πολλά, τόσο πολλά που θα είναι στους ζωολογικούς κήπους του µέλλοντος.
Το βασίλειο του Μαλκούτ είναι ένα τροµερό φίλτρο.   Όποιος θέλει να ελευθερωθεί από αυτόν το µοιραίο τροχό του Σαµσάρα, πρέπει να διαλύσει το εγώ, να ενσαρκώσει την ψυχή του.  Σπάνιοι είναι αυτοί που το πραγµατοποιούν.  Το υπόλειµµα του φίλτρου είναι διαδεδοµένο και καθηµερινό και αυτό το καταπίνει η άβυσσος. Ο χρυσός,  ο εκλεκτός,  ο πραγµατικός άνθρωπος,  είναι αυτός που έχει ενσαρκώσει τη ψυχή και το πνεύµα του και µετά το θάνατο ζει άγρυπνος στους εσωτερικούς κόσµους.
Η φύση είναι αδυσώπητη και η γέννηση ενός αγγέλου-ανθρώπου,  κοστίζει εκατοµµύρια θύµατα.
«Πολλοί είναι οι καλεσµένοι και λίγοι οι εκλεκτοί».

Αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος έρχεται από τον πίθηκο είναι εντελώς λανθασµένοι,  στην πραγµατικότητα είναι ο πίθηκος που προέρχεται από τον άνθρωπο.   Ο  µετασχηµατισµός των ειδών και η δαρβινική εξέλιξη είναι λάθος.  Κανείς δεν έχει δει να γεννιέται ένα καινούργιο είδος, κανείς δεν έχει δει να γεννιέται από την οικογένεια των πιθήκων ένας άνθρωπος.  Καταχράται η συγκριτική ανατοµία, καταχράται ο νόµος των αναλογιών, για να τεκµηριώσουν τις λάθος θέσεις τους, αλλά, κανείς δεν έχει δει ποτέ να γεννιέται ένα καινούργιο είδος.  Στην πραγµατικότητα όλα τα ζωντανά είδη, µε εξαίρεση κάποια λίγα,  είναι ζωντανά υπολείµµατα του ανθρώπινου βασιλείου.
Ο τωρινός άνθρωπος προέρχεται από τους προκατακλυσµιαίους γίγαντες,  όπως έχουµε εξηγήσει πιο πριν.
Κάθε φυλή έχει επτά υπο-φυλές.   Ο σπόρος της δικής  µας αρίας φυλής είναι βόρειος,  αλλά
αναµειγνυόµενος  µε τους επιζώντες άτλαντες,  έδωσε προέλευση στις υπο-φυλές του άριου γενεαλογικού κορµού.

Πρώτη υπο-φυλή:  Άνθισε στην κεντρική Ασία, σ’ εκείνα τα βασίλεια σήµερα εξαφανισµένα από την Κεντρική Ασία και των οποίων ερείπια ακόµα υπάρχουν στα Ιµαλάια,  περίπου στη χώρα του Θιβέτ.   Εκεί υπήρχαν οι ισχυροί πνευµατικοί πολιτισµοί της πρώτης αρίας υπο-φυλής.

∆εύτερη υπο-φυλή: Άνθισε στην Ινδία και σε όλη τη νότια Ασία.  Στην Περλαντία,  την ιερή γη των Βέδας,  στο παλιό Ινδοστάν,  υπήρχαν υπέροχες εσωτερικές κουλτούρες και τροµεροί πολιτισµοί.   Εκεί αναπτύχθηκε η δεύτερη αρία υπο-φυλή.

Τρίτη υπο-φυλή: ∆ηµιούργησε ισχυρούς πολιτισµούς.  Βαβυλωνία, Καλντέα, Αίγυπτος κλπ κλπ, ήταν τα σκηνικά των πολύ πλούσιων και ισχυρών πολιτισµών, δηµιουργηµένοι για την τρίτη αρία υπο-φυλή.

Τέταρτη υπο-φυλή: Εξελίχτηκε στη Ρώµη, Ελλάδα, Ιταλία, Αθήνα, την µεγάλη πόλη θεµελιωµένη για
τη Θεά Αθηνά.  Πριν τον εκφυλισµό και την καταστροφή του ήταν υπέροχα σκηνικά όπου εξελίσσονταν οι ισχυροί πολιτισµοί της τέταρτης αρίας υπο-φυλής.

Πέµπτη υπο-φυλή:  Είναι οι Αγγλοσάξονες και οι Τεύτονες.   Ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσµιος πόλεµος, µε όλη τη βαρβαρότητα και την ηθική διαφθορά του,  επισηµαίνει κατηγορία στους άντρες και τις γυναίκες της πέµπτης αρίας υπο-φυλής.

Έκτη υπο-φυλή: Αποτέλεσµα της ανάµιξης των ισπανών κατακτητών µε τις ινδοαµερικάνικες φυλές.
Η δουλειά του σχηµατισµού της έκτης υπο-φυλής στην περιοχή του κόκκινου δέρµατος ήταν πολύ δύσκολη,  γιατί οι άγγλοι κατακτητές αντί να αναµιχθούν  µε τους ντόπιους,  τους κατέστρεφαν,  τους δολοφονούσαν.
Μόνο σε πολύ ασήµαντο και αρχικό σχήµα πραγµατοποιούνταν τέτοια ανάµιξη αίµατος.  Γι’ αυτό η Μυστική Αδελφότητα είδε την αναγκαιότητα να  µετατρέψει την βορειοαµερικανική περιοχή σε ένα χωνευτήρι της θεµελίωσης των φυλών.

Στις Ηνωµένες Πολιτείες όλες οι φυλές του κόσµου έχουν αναµιχθεί για να σχηµατίσουν την έκτη υπο-φυλή µε  µεγάλες δυσκολίες.  Η έκτη υπο-φυλή στη Λατινική Αµερική σχηµατίστηκε εύκολα και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοούν οι δοκιµιογράφοι της ανθρωπογέννεσης και του µυστικισµού.

Έβδοµη υπο-φυλή:  Ακόµα δεν υπάρχει, αλλά θα υπάρξει.  Θα σχηµατιστεί από τους επιζώντες του καινούργιου µεγάλου κατακλυσµού που πολύ σύντοµα θα καταστρέψει την αρία φυλή.
Έτσι λοιπόν, η Αρία φυλή, αντί να εξελιχτεί, έχει υπεξελιχτεί και η διαφθορά της τώρα είναι χειρότερη από αυτή των ατλάντων στην εποχή τους.   Η κακία της είναι τόσο  µεγάλη που ήδη έχει φτάσει  µέχρι τον ουρανό.
Η αρία φυλή θα καταστραφεί για να ολοκληρωθούν οι προφητείες που ο Ρα-Μου έκανε στη βυθισµένη Ατλαντίδα: «Εάν αυτοί ξεχάσουν ότι οφείλουν να είναι ανώτεροι, όχι γι’ αυτό που αποκτούν αλλά γι’ αυτό που δίνουν, η ίδια τύχη θα τους βρει».

Ο Μελχισεδέκ, το τζίνι της Γης, ο βασιλιάς του κόσµου, έκανε στο Θιβέτ την ακόλουθη προφητεία: 
  «Οι άνθρωποι (ή καλύτερα θα λέγαµε τα νοήµονα θηλαστικά) κάθε φορά πιο πολύ θα ξεχνούν τις ψυχές τους για να ασχοληθούν µόνο µε τα κορµιά τους. Η µεγαλύτερη διαφθορά θα βασιλέψει επάνω στη Γη. Οι άνθρωποι θα µοιάσουν στα άγρια ζώα, διψασµένοι για το αίµα των αδερφών τους. Η Ηµισέληνος θα σβήσει ρίχνοντας τους οπαδούς της σ’  ένα διαρκή πόλεµο, θα φέρει πάνω τους τις µεγαλύτερες ατυχίες και θα καταλήξουν να παλεύουν µεταξύ τους. Οι κορώνες των βασιλιάδων, µεγάλες και µικρές θα ριχτούν: µία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, επτά, οχτώ.  Θα ξεσπάσει ένας τροµερός πόλεµος ανάµεσα σε όλα τα έθνη. Οι ωκεανοί θα βρυχηθούν.   Η Γη και το βάθος των θαλασσών θα σκεπαστούν  µε σκελετούς.   Θα εξαφανιστούν βασίλεια,  θα πεθάνουν έθνη ολόκληρα.   Η πείνα,  η αρρώστια,  εγκλήµατα που δεν έχουν προβλεφθεί από τους νόµους, δεν τα έχουν δει ούτε τα έχουν ονειρευτεί µέχρι τώρα οι άνθρωποι. Θα έρθουν τότε οι εχθροί του Θεού και του Αγίου Πνεύµατος, οι οποίοι ψεύδονται στους ίδιους τους ανθρώπους.  Αυτοί που σηκώνουν το χέρι πάνω στον άλλο θα αφανιστούν επίσης. Οι ξεχασµένοι, οι καταδικασµένοι, θα ορθωθούν µετά και θα κερδίσουν την προσοχή όλου του κόσµου.  Θα υπάρχει πυκνή οµίχλη, τροµερές καταιγίδες, βουνά που µέχρι τότε δεν είχαν βλάστηση θα σκεπαστούν µε δάση. Η Γη ολόκληρη θα τρανταχτεί.  Εκατοµµύρια ανθρώπων θα αλλάξουν τις αλυσίδες της σκλαβιάς και της ταπείνωσης µε την πείνα, την πανούκλα και τον θάνατο. Οι εθνικοί δρόµοι θα γεµίσουν από πλήθος ανθρώπων που περπατούν από την κατάπτωση από  τη µια µεριά στην άλλη.  Οι µεγαλύτερες, οι πιο όµορφες πόλεις θα εξαφανιστούν από τη φωτιά: µία, δύο, τρεις. Για κάθε δέκα χιλιάδες ανθρώπους, θα επιζήσει ένας, ο οποίος θα µείνει γυµνός, στερηµένος από νοηµοσύνη, χωρίς δυνάµεις για να χτίσει την κατοικία του ή για να ψάξει για τροφή.  Και αυτοί οι επιζώντες θα ουρλιάζουν όπως οι άγριοι λύκοι, θα καταβροχθίζουν πτώµατα και δαγκώνοντας τη σάρκα τους θα προκαλούν το Θεό για τη µάχη. Η Γη ολόκληρη θα µείνει έρηµη και µέχρι και ο Θεός θα τραπεί σε φυγή. Πάνω στην άδεια Γη, η νύχτα και ο θάνατος.  Τότε εγώ θα στείλω ένα έθνος άγνωστο µέχρι τώρα (ο Στρατός της Παγκόσµιας Σωτηρίας), ο οποίος µε δυνατά χέρια θα ξεριζώσει τα ζιζάνια του ελαττώµατος από τα χωράφια και θα οδηγήσει τους λίγους που παραµένουν πιστοί στο πνεύµα του ανθρώπου στη µάχη κόντρα στοκακό. 
Θα ιδρύσουν µια καινούργια ζωή πάνω στη γη εξαγνισµένη από το θάνατο των εθνών. 
Σ Χ Ε Σ Η   Μ Α Γ Ι Α -Α Ι Γ Υ Π Τ Ι Α Κ Η  

Οι µάγιας στον εαυτό τους αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα των ατλάντων.
Αυτή η αχανής ήπειρος που σήµερα βρίσκεται βυθισµένη στο βάθος του ωκεανού που έχει το όνοµά της, Άτλας, που ήταν ο πιο αρχαίος από τους αστρολόγους τους και που υπήρξε ο βασιλιάς τους.  Η ποιητική ευφυΐα των γιων της Ελλάδας παροµοιαζόταν για τόσο γιγάντια, που στήριζε πάνω στις πλάτες τους και όχι πάνω στην ισχυρή τους ευφυΐα,  την ουράνια  µηχανή.    Οι γιοι τους,  οι Τιτάνες,  προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν τον ουρανό, αλλά ο Θεός τους µπέρδευε και ένα βράδυ η θάλασσα και η βροντή µούγκρισαν.

Τρεµούλιασµα δόνησε την Ευρώπη και ξύπνησε την αντάρα που δεν είχε δει ο κόσµος παρόµοια………. Μόνο το Teide (όνοµα βουνού στα Κανάρια νησιά)  έµεινε για να πει στην ανθρωπότητα:  εδώ ήταν κάποτε η φηµισµένη Ατλαντίδα.
Κάθε φυλή έχει επτά υπο-φυλές και πεθαίνει.  Η τέταρτη φυλή των ατλάντων είχε επίσης αυτές τις υπο-φυλές.
Με αυξηµένη την περηφάνια αυτοί οι άτλαντες της τρίτης και τέταρτης υπο-φυλής έλεγαν: 

«είµαστε οι βασιλιάδες, είµαστε οι θεοί». 

Έπαιρναν γυναίκες  µε όµορφη εµφάνιση της φυλής των,  ακόµα,  χωρίς ευφυΐα ή  µε  «στενό κεφάλι», αναπαράγοντας τέρατα, επιβλαβή δαιµόνια, ανθρώπους αρσενικούς και θηλυκούς και επίσης Khados µε φτωχό νου.
Κατασκεύαζαν ναούς για το ανθρώπινο σώµα, απέδιδαν λατρεία σε άρρενες και θηλυκά, τότε έπαψε να λειτουργεί το τρίτο µάτι (το µάτι της διαίσθησης και της διπλής όρασης).
Κατασκεύαζαν όµορφες και τεράστιες πόλεις, σκάλιζαν τις δικές τους εικόνες σύµφωνα µε το µέγεθος και την οµοιότητά τους και τις λάτρευαν.
Οι εσωτερικές φωτιές είχαν ήδη καταστρέψει τη γη των πατέρων τους  (τη Λεµουρία),  το νερό απειλούσε την τέταρτη φυλή (τους άτλαντες)
Τα πρώτα µεγάλα νερά ήρθαν και βύθισαν τα επτά µεγάλα νησιά.  Οι καλοί άνθρωποι σώθηκαν και οι κακοί καταστράφηκαν.   Λίγοι άνθρωποι έµειναν, µερικοί κίτρινοι,  άλλοι  µε καστανό χρώµα και  µαύρο και µερικοί κόκκινοι.  Αυτοί µε το χρώµα της Σελήνης, οι Tuatha, εξαφανίστηκαν για πάντα. Περιγράφουµε στη συνέχεια ένα χειρόγραφο µάγια που είναι µέρος της φηµισµένης συλλογής του Le Plongeon, τα χειρόγραφα του Τροάνο και που µπορείς να τα δεις στο Βρετανικό Μουσείο:
  «Τον έκτο χρόνο του Καν,  στις 11 Muluc,  στον  µήνα του Zac (χρονολογίες των  µάγια),  συνέβησαν τροµεροί σεισµοί που συνεχίζονταν χωρίς διακοπή µέχρι το 13 chuen. Η χώρα των λόφων από λάσπη, η γη του Μου,  θυσιάστηκε.   Μετά από δύο δονήσεις,  εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας,  όντας συνεχώς ταραγµένη από τις υπόγειες φωτιές, που έκαναν τη γη να καταρρέει και να επανεµφανίζεται πολλές φορές σε διαφορετικά  µέρη.   Στο τέλος,  η επιφάνεια υποχώρησε και δέκα χώρες χωρίστηκαν και εξαφανίστηκαν.Κατέρρευσαν 64 εκατοµµύρια κάτοικοι, 8000 χρόνια πριν γραφτεί αυτό το βιβλίο». 
Στα αρχαία αρχειοφυλάκια του παλιού ναού της Λάσα (Θιβέτ) µπορούµε να δούµε µια παλιά επιγραφή caldea (Χαλδαϊκή), γραµµένη 2000 χρόνια πριν το Χριστό που έλεγε:
  «Όταν το αστέρι του Bal έπεσε στον τόπο όπου τώρα µόνο υπάρχει θάλασσα και ουρανός (Ατλαντικός ωκεανός), οι επτά πόλεις µε τις πόρτες τους από χρυσό και τους διάφανους ναούς, έτρεµαν και τραντάζονταν όπως τα φύλλα ενός δέντρου που κουνιούνται από την καταιγίδα. Και ιδού! Μεγάλο κύµα καπνού και φωτιάς υψωνόταν από τα παλάτια.  Οι κραυγές αγωνίας του πλήθους γέµιζαν τον αέρα. Έψαχναν καταφύγιο στους ναούς τους και στα οχυρά και ο σοφός Μου, ο ιερέας του Ρα-Μου, εµφανίστηκε και τους είπε: ∆εν σας είχε προλεχθεί αυτό? Οι άντρες και οι γυναίκες,  σκεπασµένοι  µε πολύτιµες πέτρες και αστραφτερά ενδύµατα, κραύγαζαν λέγοντας: Μου, σώσε µας! Και ο Μου απάντησε: θα πεθαίνετε µε τους σκλάβους σας και µε τα πλούτη σας, και από τις στάχτες σας θα αναβλύσουν καινούργια έθνη. Και αν αυτοί (αναφερόµενος στην πέµπτη αρία φυλή) ξεχάσουν ότι οφείλουν να είναι ανώτεροι, όχι γι’ αυτό που αποκτούν αλλά γι’ αυτό που δίνουν, η ίδια τύχη θα τους βρει. Οι φλόγες και ο καπνός έπνιγαν τις λέξεις του Μου και η γη έγινε κοµµάτια και βυθίστηκε µε τους κατοίκους της µε µερικούς µήνες».

Τι  µπορούν να πουν οι κριτικοί πριν από αυτές τις δύο ιστορίες, µια του Θιβέτ και η άλλη της Μεσοαµερικής? Και οι δύο αφηγούνται την ατλαντική καταστροφή.
Η φηµισµένη ιστορία του Παγκόσµιου Κατακλυσµού, της οποίας εκδοχές βρίσκονται στις παραδόσεις όλων των ανθρώπινων φυλών, είναι απλά ανάµνηση της µεγάλης ατλαντικής καταστροφής.
Όλα τα παλιά έθνη τιµούσαν και λάτρευαν του άγιους θεούς που ζούσαν στην Ατλαντίδα και που σήµερα διαµένουν στους Ουρανούς.
Η Ατλαντίδα ένωνε γεωγραφικά την Αµερική  µε τον Παλιό Κόσµο.  Οι Ινδοαµερικάνικοι πολιτισµοί έχουν τη ρίζα τους στην ατλαντική ήπειρο.

Λίγο πριν την ατλαντική καταστροφή,  φανερώθηκαν στο εκλεκτό έθνος.  Μερικοί ήρθαν στην Μεσοαµερική και άλλοι στο κεντρικό οροπέδιο της Ασίας. Αποίκησαν το Θιβέτ, την Περσία, την Αίγυπτο κλπ κλπ. Σε ολόκληρη την Αίγυπτο βρίσκονται ακόµη πυραµίδες µάγια.
Υπάρχουν ολόκληρα ντοκουµέντα του ότι ο ∆άσκαλος Ιησούς µαθήτευσε τους Μάγια στο Θιβέτ και ότι µίλαγε µάγια. Για απόδειξη αυτού έχουµε τη φράση που ειπώθηκε στο Γολγοθά. Είναι µια φράση µάγια που οι Ιουδαίοι δεν την καταλάβαιναν γιατί δεν  µιλούσαν  µάγια: Heli Lama Zabac Tani. Έλεγαν οι Ιουδαίοι:  τον Ηλία φωνάζει,  να δούµε αν έρθει να τον σώσει. Πώς να το καταλάβουν? Στα  µάγια επακριβώς  Heli Lama Zabac Tani σηµαίνει: κρύβοµαι στην χαραυγή της παρουσίας σου.
Είχε καθιερωθεί ότι η θρησκευτική γνώση, γνωστή από τον Ιησού, τον Χριστό, στην Αίγυπτο, την Ινδία και το Θιβέτ, ήταν µάγια. Υπήρχε ένας βαθύς µυστικισµός µάγια γνωστός χωρίς αµφιβολία από τον Χριστό, ο οποίος διάλεγε τα σύµβολά του (µάγια) σαν τροφή των ιδεών του και της γόνιµης αγάπης. ∆εν µπορεί να είναι σύµπτωση που είχε διαλέξει τον σταυρό µάγια,  την Αγία Τριάδα, και τους δώδεκα αποστόλους και πολλά άλλα σύµβολα, για να υποστηρίξει το απέραντο θρησκευτικό-επιστηµονικό αίσθηµα των κηρυγµάτων του.

Οι Άτλαντες µάγιας έφεραν την θρησκευτική επιστήµη και σοφία στην Μεσοαµερική, στο Θιβέτ, στην Ινδία, την Περσία, την Αίγυπτο κλπ κλπ. Ήταν µεγάλοι εκπολιτιστές.
Έχουν περάσει δώδεκα κατούνες και αναµένουµε τον κατούν 13,  έτος 2043.  Από εδώ και  µπρος η τελική καταστροφή είναι αναπόφευκτη για την άρια φυλή, που σήµερα διεστραµµένα κατοικεί τις ηπείρους του κόσµου. Το κατούν 13 είναι τελεσίδικο, οι µάγιας το περιµένουν.
Ρωτήθηκε σε έναν ηλικιωµένο µάγια: ο γιος σου θα το δει? Απάντηση: όχι, ο γιος µου δεν θα το δει. Ο εγγονός σου θα το δει? Ο εγγονός µου θα το δει.

Έτσι λοιπόν, µε το κατούν 13 θα φτάσει ο Ερκόλουµπος και θα προξενήσει την µεγάλη πυρκαγιά και θα κάψει όλο εκείνο που έχει ζωή.

Πολύ αργότερα θα έρθει η περιστροφή των αξόνων της Γης, µε την τελειωτική και απόλυτη καθίζηση όλων των ηπείρων που υπάρχουν και από αυτή τη σάπια αρία φυλή που διεστραµµένα κατοικεί τις ηπείρους δεν θα µείνει ούτε η στάχτη.

Μόνο µια µικρή οµάδα από εκλεκτούς ανθρώπους να σωθεί, για να χρησιµεύσει σαν φυτώριο για την µελλοντική έκτη φυλή, που θα λέγεται Koradi και θα κατοικήσει αυτό που σήµερα είναι η πολική κορυφή. Αυτή η διεστραµµένη αρία φυλή είναι τέλεια περιγραφηµένη στο Κατούν 13 µάγια: θα αφανιστεί από τη φωτιά. Με την ολική περιστροφή των αξόνων της Γης το νερό θα ολοκληρώσει την καταστροφή όλων,  καθαρίζοντάς τα όλα και όλα θα µείνουν στο βάθος των θαλασσών.

- Αξιοσέβαστε ∆άσκαλε, είναι βέβαιο ότι οι µάγιας ταξίδευαν σε όλο το ηλιακό σύστηµα? 
- Οι µάγιας, όπως οι άτλαντες-µάγιας, ταξίδευαν σε όλο το ηλιακό σύστηµα.

Οι κατευθυνόµενες ρουκέτες από εκπαιδευµένους  µάγιας πραγµατοποιούσαν αυτά τα θαυµάσια ταξίδια.  Τα πλοία ωθούνταν από πυρηνική ενέργεια. Οι µάγιας είναι µεγάλοι επιστήµονες και µυστικά εξακολουθούν να υπάρχουν µε όλη την επιστήµη τους. ∆εν αναφέροµαι στους µάγιας που δηµόσια εµφανίστηκαν στην Αµερική, µιλάω για τους  µάγιας που ζουν στο παράλληλο σύµπαν,  την τέταρτη διάσταση αυτού του πλανήτη,  που διατηρούν τις µαγικές τους πόλεις, που συνεχίζουν µε τα ίδια τους τα έθιµα και την ίδια επιστήµη, αφιερωµένοι στις µελέτες τους και τους υπολογισµούς τους.
Υπάρχουν πόλεις µάγιας µέσα στην τέταρτη διάσταση, τέταρτη συντεταγµένη ή τέταρτη κάθετο. Ναοί θαυµάσιοι από µασίφ χρυσό που δεν τους άφησαν στους σπανιόλους, όπου φυλάνε την Μεγάλη Παλιά Σοφία.
Είναι βέβαιο ότι οι µοντέρνοι επιστήµονες από αυτό δεν ξέρουν τίποτα, ούτε θα το παραδεχόντουσαν, αλλά τι έχει σηµασία στην επιστήµη και τι σε µας?

Απόσπασμα από το βιβλίο
 του Samael Aum Weor
 "Τα Μυστηρια των Mάγιας"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

~Veritas vos Liberabit~

"Οι άνθρωποι με έχουν για εχθρό των δίκαιων νόμων, των οικογενειακών δεσμών και της παράδοσης. Ναι, λένε την αλήθεια. Δεν αγαπάω τους νόμους που έχει φτιάξει ο άνθρωπος... αυτό που αγαπάω είναι η ιερή και πνευματική ευγένεια που θα έπρεπε να είναι πηγή και βάση για κάθε νόμο στη γη."
Khalil Gibran