Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Πραγματικότητα – Κοσμογονία – Μαγεία

Από τον Cagliostro Leonard (Dopespade Qlippoth)

Σε αυτό το κείμενο θα κάνω μια μικρή διατριβή πάνω στο θέματα της αληθινής φύσης της πραγματικότητας, της κοσμογονίας και της μαγείας. Παραθέτω επίσης ορισμένα πειράματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε. . .

Ο άνθρωπος είναι ανώτερο είδος λόγω της διανοητικής του εξέλιξης, που του προσδίδει υψηλή συνείδηση. Με αυτή τη συνείδηση μπορεί να ελέγχει και να διαμορφώνει τον υλικό κόσμο γύρο του. Αυτό που δε ξέρει όμως ο καθημερινός άνθρωπος, είναι ότι με τη σκέψη του μπορεί να έχει επίδραση στο κόσμο σε μεγαλύτερο βαθμό!

Η πραγματικότητα που ζούμε είναι ένα όνειρο και στο όνειρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κάπου είχα διαβάσει ότι "η αλήθεια υπάρχει εκεί έξω", όμως αυτό είναι λάθος διότι όλη η πραγματικότητα που βιώνουμε βρίσκεται στη συνείδησή μας και δεν υπάρχει έξω από εμάς.

Για παράδειγμα, ένα αντικείμενο που θα δούμε δημιουργείται μέσα στο μυαλό μας διότι τα φωτόνια προσπίπτουν αρχικά πάνω στο αντικείμενο και μετά επιστρέφουν στο μάτι μας που στέλνει το ερέθισμα στον εγκέφαλο και αυτός με τη σειρά του δημιουργεί την "ιδέα" της ύπαρξης του αντικειμένου. Φυσικά αυτή η "ιδέα" δεν υφίσταται έξω από τον παρατηρητή, αλλά είναι μια εσωτερική λειτουργία!

Αφού λοιπόν στη καθημερινότητα όλες οι εμπειρίες είναι εσωτερικές λειτουργίες, τότε αναρωτηθείτε... σε τι διαφέρει η πραγματικότητα από το όνειρο που ζούμε όταν κοιμόμαστε; Και στον ύπνο όλα υπάρχουν μέσα στο μυαλό μας. Έτσι αρχικά καταλαβαίνουμε ότι κάθε εμπειρία είναι αληθινή και πραγματική.

Αν το εξετάσουμε φιλοσοφικά το θέμα, άραγε το μυαλό δημιουργεί τη συνείδηση ή η συνείδησή μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχουμε μυαλό; Όλα άλλωστε είναι ιδέες, το ότι βλέπουμε τον κεφάλι μας στο καθρέπτη είναι και αυτό μια ιδέα η οποία δεν υπάρχει εκεί έξω, αλλά παράγεται από τη συνείδηση. Όλα όσα ζούμε λοιπόν μπορούν να είναι ψεύτικα... να ζούμε όλοι μας σε ένα μεγάλο όνειρο, σαν το πρόγραμμα της ταινίας Matrix. Εδώ ίσως σοκαριστείτε σε λίγο, διότι θα σας αποδείξω ότι όντως ζούμε σε ένα τέτοιο εικονικό σύμπαν στο οποίο μάλιστα ο χρόνος και η απόσταση είναι ψευδαισθήσεις!

Το 1982 μια ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου του Παρισιού υπό την διεύθυνση του φυσικού Alain Aspect, πραγματοποίησε ίσως το σπουδαιότερο πείραμα του 20ου αιώνα. Οι παραπάνω ερευνητές ανακάλυψαν ότι, υπό κατάλληλες συνθήκες, υποατομικά σωμάτια όπως τα ηλεκτρόνια, μπορούν να επικοινωνούν ακαριαία με άλλα υποατομικά σωμάτια ανεξάρτητα από την απόσταση που τα χωρίζει, τόσο αν πρόκειται για απόσταση 5 εκατοστών ή για απόσταση 100 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων, ως να ήξερε κάθε ανεξάρτητο σωμάτιο ακριβώς τι κάνουν τα άλλα.

Αυτό το πείραμα μας έχει αποδείξει ότι η απόσταση δεν υπάρχει! Αυτό κατά κάποιο τρόπο το γνώριζαν και στο παρελθόν οι αποκρυφιστές. Συγκεκριμένα, σε χιλιάδες βιβλία μαγείας θα δείτε να λένε ότι το αστρικό και το αιθερικό πεδίο δεν έχουν αποστάσεις, ότι όλα εκεί βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο στο ίδιο σημείο και ότι αν κάνεις αστρική προβολή, αρκεί μόνο μια σκέψη σου για να μετακινηθείς όπου επιθυμείς. Το αστρικό πεδίο είναι μια πιο αραιωμένη μορφή ενέργειας, μια άλλη διάσταση πάνω από την υλική. Όμως έλεγε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, σε όλα υπάρχει μια αναλογία και ότι υπάρχει υψηλά, υπάρχει και χαμηλά. Αυτό σημαίνει ότι αφού δεν υπάρχουν αποστάσεις στο αστρικό πεδίο, δε θα υπάρχουν ούτε και στο υλικό πεδίο! Και να τώρα που η φυσική έρχεται να το επιβεβαιώσει. Η ψευδαίσθηση του χώρου όμως και της απόστασης υπάρχει διότι το υλικό πεδίο είναι ένα μεγάλο ολόγραμμα (δείτε τη θεωρεία του ολογραμματικού σύμπαντος).

Επίσης, ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση. Τα υποατομικά σωματίδια της ύλης που ονομάζουμε κβάντα (είναι τα κομμάτια του "παζλ" της πραγματικότητας), αλλάζουν εικονική θέση συνεχώς, οπότε όλα τα αντικείμενα της πραγματικότητας μεταβάλλονται. Την παρατήρηση αυτών των μεταβολών την ονομάζουμε χρόνο. Πάντα ζούμε στο αιώνιο μεταβαλλόμενο τώρα! Ο χρόνος, κατά τον αρχαίο φιλόσοφο Πλάτωνα, ορίζεται ως "κινούμενη εικόνα της αιωνιότητας".

Αρχικά σας έβαλα σε προβληματισμό για το αν αυτά που ζούμε είναι ένα όνειρο. Στη συνέχεια, προσπάθησα να αποδείξω ότι ο χρόνος και η απόσταση δεν υπάρχουν. Τώρα είναι στιγμή να σας αποκαλύψω το πως δημιουργήθηκαν όλα. Θα ακολουθήσει δηλαδή μια σύντομη κοσμογονία.

Στην αρχή υπήρχε μόνο το ΧΑΟΣ. Το Χάος είναι μια δύσκολη έννοια διότι δε μπορεί να προσεγγιστεί στην πραγματικότητα που ζούμε. Το Χάος δεν έχει αρχή και δεν έχει τέλος. Έχει ταυτόχρονα τα πάντα, αλλά δεν έχει και τίποτα! Το Χάος υπάρχει, αλλά δεν υπήρξε και ποτέ! Δεν δημιουργήθηκε ποτέ και όμως δημιουργεί. Λειτουργεί με μια αβυσσαλέα τυχαιότητα, διότι δεν έχει φυσικούς νόμους να το περιορίσουν και να του δώσουν πλαίσια δυνατών κινήσεων. Στο Χάος λοιπόν υπάρχει η κάθε πιθανή πραγματικότητα, η κάθε πιθανή δημιουργία.

Τυχαία και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, ξεπήδησε απροσδόκητα και ακανόνιστα μέσα από το Χάος μια αρχέγονη συνείδηση, θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε "Λόγος" (διότι έχει λογική). Εν Αρχή ην ο Λόγος λοιπόν, ο οποίος φέρει πληροφορίες/ιδέες που αποτελούν τους φυσικούς νόμους.

Ο "Λόγος" αποτελεί την έναρξη του κάθε σύμπαντος διότι, είναι στην ουσία ο περιορισμός των άπειρων τυχαίων συνδυασμών του Χάους σε λίγους περιοριστικούς κανόνες, που μετέπειτα αποτελούν τους γνωστούς φυσικούς νόμους που διέπουν τη δημιουργία.

Έτσι, τη στιγμή που έγινε αυτό, έχουμε στιγμιαία τη δημιουργία ενέργειας. Καθώς όταν το Χάος δημιουργήσει "Λόγο", μετατρέπεται ένα μέρος του Χάους σε Ενέργεια, η οποία κινείται έπειτα αέναος και πάντα σταθερή.
ΧΑΟΣ + ΝΟΜΟΣ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Μπορούμε να φανταστούμε την ενέργεια σαν το νερό μέσα σε ένα ποτήρι (σύμπαν).

Τότε είναι η στιγμή που εμφανίζεται ο χρόνος, δεχόμενοι την κβαντική θεωρεία, διότι είναι η εναρκτήριος στιγμή της κίνησης της δημιουργημένης ύλης των μικρών άτμητων κβάντων. Επίσης, αναφέρω την ύλη ενώ πριν λίγο έκανα λόγο για την Ενέργεια, διότι γνωρίζουμε και από τη εξίσωση του Αϊνστάιν ότι αποτελείται από ενέργεια.

Βάση της παραπάνω παραδοχής, η συμπαντική φούσκα ή αλλιώς το σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε, δημιουργήθηκε χωρίς κανένα απολύτως ανώτερο σκοπό. Στην αρχή όλα βρίσκονταν στο αιθερικό επίπεδο. Στη συνέχεια, από τα σημεία του σύμπαντος που υπήρξε συσσώρευση υψηλότερης συχνότητας αιθέρα, άρχισε να ξεπηδάει η ύλη και να δημιουργούνται γαλαξίες, ηλιακά συστήματα και πλανήτες! Το υλικό πεδίο έχει υψηλότερη συχνότητα, το αστρικό που βρίσκεται αμέσως μετά έχει λίγο πιο αραιή συχνότητα και το αιθερικό πεδίο έχει ακόμα πιο αραιή συχνότητα.

Ο "Λόγος", όπως είπα και παραπάνω, αποτελεί τη πρωταρχική συνείδηση, είναι ένα σύνολο ιδεών. Μερικοί τον ονομάζουν Θεό, άλλοι τον αποκαλούν Μέγα Αρχιτέκτονα. Όλα όσα έχει δημιουργήσει αυτός ο Θεός αποτελούν ένα όνειρο! Ζούμε στο όνειρό του που δεν είναι τίποτα άλλο από έναν Ιδεατό Κόσμο, όπως έλεγε και ο Πλάτωνας. Ο κόσμος αποτελείτε από ιδέες που είναι αντίγραφα των αρχικών ιδεών του Θεού. Οι ιδέες του Θεού είναι τέλειες, όμως οι ιδέες που αποτελούν αντίγραφα των αρχικών είναι ατελείς. Υπάρχει μια ιδέα για το κάθε τι και βρίσκεται στο "μυαλό" του δημιουργού. Όλα τα άλλα είναι απλά κόπιες. Αν για παράδειγμα κάποιος άνθρωπος σκεφτεί τη λέξη "ευτυχία", αυτό είναι μια "ιδέα-κόπια", του έρχεται στο μυαλό μια εικόνα για το πώς θεωρεί αυτός την ευτυχία, όμως το απλό μυαλό του ανθρώπου δε μπορεί να σκεφτεί όλες τις συναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την έννοια "ευτυχία". Ο δημιουργός όμως κατέχει την πρωταρχική ιδέα της ευτυχίας που είναι και η πιο ολοκληρωμένη.

Όλα αυτά σας τα διδάσκω διότι όταν έχετε αυτή τη γνώση μπορείτε να πραγματοποιήσετε πράγματα που μερικοί τα θεωρούν Θαύματα! Δεδομένης της υψηλής πνευματικής μας εξέλιξης, μπορούμε να πούμε ότι και εμείς είμαστε παρόμοιοι με το Θεό. Είμαστε μέρος του και αυτό μας δίνει μερικά δικαιώματα. Παρακάτω θα μάθετε το πως να λειτουργεί η μαγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορέσετε να επηρεάζετε πράγματα και καταστάσεις.

Η μαγεία υπήρχε από τους πρωτόγονους κιόλας ανθρώπους, που θέλανε να επηρεάζουν το κόσμο γύρω τους και να καλύψουν έτσι τα κενά των ανασφαλειών τους. Π.χ. πηγαίναν για κυνήγι και μια μέρα πριν ζωγράφιζαν το επιθυμητό αποτέλεσμα στη σπηλιά τους, πραγματοποιώντας έτσι αυτό που λένε μιμητική μαγεία.

Στην πορεία των αιώνων, η μαγεία συνδέθηκε πολλές φορές με θρησκευτικά συστήματα και με εξειδικευμένες τελετές και επικλήσεις. Της φόρεσαν έτσι πολλά ενδύματα και της δώσανε διάφορα ονόματα. Παρόλα αυτά, η μαγεία δε προϋποθέτει την πίστη σε κάποιο θρησκευτικό ή μεταφυσικό σύστημα. Για να χρησιμοποιήσεις αυτή την τέχνη, χρειάζεσαι απλά να έχεις τις κατάλληλες γνώσεις για το πως λειτουργεί ο κόσμος μας και πάνω σε αυτές πατάς και τον επηρεάζεις!

Αφού έχεις τις απαραίτητες γνώσεις, μετά χρειάζεσαι Θέληση, δηλαδή να επιθυμείς κάτι να συμβεί. Τέλος, πρέπει να έχεις την απαιτούμενη ζωτική ενέργεια (Lifeforce) να δώσεις, καθώς το σύμπαν μας, αν και είναι ένα εικονικό όνειρο, παρόλα αυτά λειτουργεί με το νόμο του αιτίου και αιτιατού.

Η ζωτική ενέργεια (Lifeforce) είναι η ενέργεια του ενεργειακού (αστρικού) μας σώματος, που αν τη φορτίσεις με μια συγκεκριμένη σκέψη και τη στείλεις, έχει την ικανότητα να προσπαθεί να αναπρογραμματίζει το Όνειρο του Θεού!

Η Ζωτική Ενέργεια παράγεται από κάθε έμβιο Όν, είναι γνωστή ως "Πράνα" στα σανσκριτικά, "Τσι" στη κινέζικη ιατρική, "Κι" στις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες και ως "Κα" στην Αιγυπτιακή γλώσσα. Επίσης, αναφέρεται συχνά ως "Αμβροσία" και "Νέκταρ". Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχαιότητα, οι Έλληνες το ονόμαζαν ως τροφή των θεών.

Το Υλικό Σώμα έχει όργανα και κυκλοφορικό σύστημα με αρτηρίες και φλέβες για να ρέει το αίμα.

Το Αστρικό Σώμα έχει 7 βασικά Shens ή αλλιώς ονομάζονται Chakras, τα οποία αποτελούν τα βασικά όργανα της αστρικής ψυχής. Το "Shen" είναι αιγυπτιακή λέξη και σημαίνει δακτυλίδι ή κύκλος, είναι επίσης ένα σύμβολο αιωνιότητας γιατί δεν έχει αρχή και τέλος. Το κάθε Shen γυρίζει συνεχώς κυκλικά. Η κατεύθυνση και η ταχύτητα εξαρτώνται από την υγεία και καθορίζονται αυτόματα από το Shen. Επίσης, το αστρικό σώμα έχει τα "Meridians", τα οποία αποτελούν τις αντίστοιχες φλέβες και τις αρτηρίες της ψυχής, μέσω από τα οποία ρέει η πρανική ζωτική ενέργεια (Lifeforce).

Τώρα θα σας δώσω να κάνετε ένα πείραμα το οποίο θα σας δείξει το πώς λειτουργεί πάνω κάτω η μαγεία. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένα πρόσωπο που αγαπάτε έχει μια ασθένεια και εσείς επιθυμείτε να το θεραπεύσετε (μην ξεχνάτε ότι ζούμε σε ένα μεγάλο όνειρο και ότι τα πάντα είναι πληροφορίες/ιδέες. Οπότε όλα είναι πιθανά). Μπορείτε λοιπόν να κάνετε την ακόλουθη μαγική τελετή. Αν και δεν είναι σωστό να τη αποκαλέσουμε τελετή διότι δεν υπάγεται σε κάποιο θρησκευτικό σύστημα.

Για να λειτουργήσει μια μαγική τελετή, όπως είπα, πρέπει να έχετε αρκετή ζωτική ενέργεια να στείλετε! Για να την αποκτήσετε θα πρέπει να τρώτε υγιεινά, να γυμνάζεστε, να κάνετε διαλογισμό και κουνταλίνι. Επιπλέον είναι χρήσιμο να μάθετε τεχνικές απορρόφησης ενέργειας από άλλους ανθρώπους, δηλαδή να ασκείτε Ψυχικό Βαμπιρισμό!

Θυμηθείτε ότι η μαγεία για να λειτουργήσει χρειάζεται: ΓΝΩΣΗ + ΘΕΛΗΣΗ + ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! Αν δεν έχετε το πακέτο δε θα καταφέρετε τίποτα! Δε φτάνει μόνο να έχετε ζωτική ενέργεια, χρειάζεται να έχετε πολλά αποθέματα ζωτικής ενέργειας! Πρέπει να ξεχειλίζει από μέσα σας! Μόνο τότε μπορείτε να το είστε μικροί θεοί και να παίζετε τη πραγματικότητα σαν μια μουσική άρπα!

Αρχικά, μελετάτε λεπτομερώς το πρόβλημα και σκέφτεστε τι θα χρειαζόταν για να λυθεί. Π.χ. μπορεί το άτομο αυτό να έχει ένα πρόβλημα σε ένα όργανο του σώματος. Κάθεστε και μελετάτε λοιπόν το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε.

Η ώρα που θα γίνει η τελετή θα πρέπει να είναι 2-3 ώρες πριν ξυπνήσει το άτομο, αυτό ειδικά παίζει ρόλο αν θέλουμε να στείλουμε μια ιδέα σε μορφή υποβολής, διότι το υποσυνείδητο είναι περισσότερο δεκτικό εκείνες τις ώρες.

Στη συνέχεια, για μερικά λεπτά χαλαρώνετε με βαθιές ανάσες.

Έπειτα σκέπτεστε το άτομο και φαντάζεστε ότι δεν υπάρχει καμιά απόσταση μεταξύ σας και ότι βρίσκεστε στο ίδιο ακριβώς σημείο! Άλλωστε η απόσταση όπως είπαμε είναι ψευδαίσθηση. Με αυτό το τρόπο χρησιμοποιείτε τη γνώση σας και υπερνικάτε τη ψευδαίσθηση. Έτσι, αμέσως αποκτάτε μια άμεση νοητική επαφή με το άλλο πρόσωπο και τα αστρικά σας σώματα πλέον ενώνονται!

Να τονίσω ότι είναι σημαντικό να ονοματίζετε κάτι που επηρεάζετε και να του μιλάτε σαν υπαρκτό πρόσωπο, διότι για να επηρεάσεις κάτι πρέπει να το έχεις ονομάσει πρώτα. Οπότε αν π.χ. έχει ο άλλος πρόβλημα με τα νεφρά, δώστε εντολή στα νεφρά να διορθωθούν και μιλήστε σε αυτά σαν να είναι αληθινές ξεχωριστές οντότητες!

Στη συνέχεια, πρέπει μέσω τεχνικών αναπνοής να στείλετε τη δική σας ζωτική ενέργεια, την οποία θα τη φορτίσετε με τη σκέψη, τη θέληση και τα συναισθήματά σας! Με κάθε εισπνοή από τη μύτη θα φαντάζεστε ότι βγαίνει ενέργεια από το αστρικό σας σώμα και με κάθε εκπνοή από το στόμα, θα φαντάζεστε ότι η ενέργεια πηγαίνει στο αστρικό σώμα που θέλετε να επηρεάσετε! Ταυτόχρονα, θα σκέφτεστε και θα οραματίζεστε το αποτέλεσμα σαν να το βλέπετε να έχει ήδη συμβεί! Η εικόνα της σκέψης σας πρέπει να είναι πολύ ζωντανή! Π.χ. προσπαθήστε να "δείτε", να "ακούσετε", να "μυριστείτε" το αποτέλεσμα! Αν έχετε σκοπό τη θεραπεία, βγάλτε θετικά συναισθήματα αγάπης από μέσα σας (ενώ αν θέλατε να κάνετε κατάρα, θα στέλνατε συναισθήματα μίσους). Έτσι λοιπόν, φορτίζεται η ζωτική σας ενέργεια με τη συνείδησή σας και προσπαθεί να αλλάξει το Όνειρο του Θεού και να το προσαρμόσει στη δική σας θέληση!

Αν, όπως είπα, ο άλλος έχει πρόβλημα στα νεφρά, σκεφτείτε την ιδέα και την εικόνα της θεραπείας τους! Θυμάστε που σας μίλησα πιο πάνω για τις "Αρχικές Πρωτότυπες Ιδέες" του Θεού; Προσπαθήστε λοιπόν να επικαλεστείτε την κατάλληλη ιδέα! Έτσι δε θα χρειάζεται να γνωρίζετε λεπτομερώς το πως θα γίνει η διόρθωση! Αυτό το γνωρίζει όμως το "μυαλό" του Θεού και θα κάνει ότι του ζητήσετε!

Αν δεν υπήρχαν αυτές οι πρωτότυπες ιδέες θα ήταν αδύνατο να μπορούσαμε να θεραπεύσουμε κάποιον, διότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε το πως θα μεταβάλλουμε ακόμα και το παραμικρό σωματίδιο στο σώμα του αρρώστου ώστε να γίνει καλά!

Όσοι απασχολήστε π.χ. με προγραμματισμό C++, είναι εύκολο να το καταλάβετε, αφού οι αρχικές ιδέες του θεού μπορούν να παρομοιαστούν με έτοιμα Αντικείμενα μιας συνάρτησης τα οποία απλά εμείς τα καλούμε στη συνάρτησή μας! Το αντικείμενο με τίτλο π.χ. "Θεραπεία", στη προκειμένη περίπτωση, θα είχε ολόκληρα κατεβατά κώδικα που δε θα μπορούσε το ανθρώπινο μυαλό να τα υπολογίσει και να τα ελέγξει! Έτσι λοιπόν, μεταφορικά μιλώντας, αφήνουμε το Θεό να γράψει τα Αντικείμενα και εμείς απλός τα καλούμε!

Να ξέρετε τέλος, ότι ένας από τους νόμους της μαγείας λέει ότι: "Η πραγματικότητα είναι Δημοκρατική!". Αυτό σημαίνει ότι μπορείς εύκολα να τη μεταβάλλεις, αρκεί να κάνεις πολλές οντότητες να πιστέψουν σε κάτι! Θεωρητικά, αν κάθε συνειδητή οντότητα πίστευε π.χ. ότι μπορεί να πετάξει και ότι μπορεί να υπερνικήσει ακόμα και τη βαρύτητα, στο τέλος αυτό θα γινόταν. Δυστυχώς το Όνειρο του Θεού είναι συλλογικό... οπότε δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αυτό με λίγα άτομα. Βάση όμως αυτού του νόμου, όσα περισσότερα άτομα συγκεντρωθούν σε μια τελετή, τόσο πιο δυνατή γίνεται!

Παραδοσιακά οι μάγοι έφτιαχναν ένα μαγικό κύκλο 30 ατόμων και όλοι μαζί δούλευαν για κοινούς σκοπούς. Η θεραπεία, ο επηρεασμός ή ο θάνατος κάποιου ατόμου με τη βοήθεια της μαγείας ίσως είναι δύσκολο να επιτευχθούν εύκολα από ένα και μόνο άτομο. Παρόλα αυτά αν μαζευτούν πολλά άτομα μαζί και ενώσουν τη ζωτική ενέργεια και τη θέλησή τους, μπορούν να κάνουν θαύματα!

Τώρα όσον αφορά στο κλείσιμο της τελετής, είναι σημαντικό να σκεφτούμε συνειδητά ότι σπάει η επαφή μας με το άλλο πρόσωπο! Σκεφθείτε ότι η απόσταση μεταξύ σας επανέρχεται, έτσι θα διακοπεί και η πνευματική επαφή των αστρικών σας σωμάτων. Μη το αμελήσετε αυτό, είναι πολύ σημαντικό.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμες τις πληροφορίες που σας έδωσα. Στην ουσία αυτή είναι η λειτουργία της μαγείας.

Ακόμα σας δίνεται η δυνατότητα να πειραματιστείτε και με πιο απλά πράγματα! Π.χ. μπορεί να θελήσετε να λυγίστε ένα κουτάλι. Είναι σημαντικό να το κάνετε μόνοι σας αυτό το πείραμα, χωρίς τη παρουσία κάποιοι άλλου παρατηρητή. Διότι αν ο άλλος δε πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί, απλά συντηρεί το νόμο του Θεού και σας μπλοκάρει!

Βρείτε ένα κουτάλι, κρατήστε το στα χέρια σας με όποιον τρόπο σας βολεύει και χαλαρώστε μέχρι να νιώσετε άνετα. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε τίποτα, αλλά μην αφήσετε την προσοχή σας να παρασυρθεί από κάτι άσχετο. Κλείστε τα μάτια σας και χαϊδέψτε απαλά την επιφάνεια του κουταλιού. Φανταστείτε το κουτάλι ως μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να αισθανθείτε τη δομή του. Νιώστε τη ζωτική σας ενέργεια να το διαπερνά και να γίνεται ένα με το χέρι σας. Τέλος, δώστε του εντολή να λυγίσει! Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε την αλήθεια ότι δεν υπάρχει κουτάλι. Είναι απλά μια ιδέα που παράγεται από τη συνείδησή σας! Οπότε το κουτάλι σε αυτή τη περίπτωση είσαστε εσείς... Μη προσπαθείτε λοιπόν να λυγίσετε το κουτάλι, αλλά λυγίστε τον "εαυτό" σας, δηλαδή αλλάξτε την ιδέα που δημιουργεί η συνείδησή σας!

Γενικά στη φύση όπου υπάρχουν ακραία φαινόμενα, παρατηρείται διάλυση της αρχικής δομής! Όσο πιο αργά κινούνται τα σωματίδια, τόσο πιο "παγωμένο" είναι το αντικείμενο. Αν τώρα αυτά κινούνται πιο γρήγορα, θα αυξηθεί αρχικά η θερμοκρασία του και στο τέλος θα χαλάσει και η ίδια αρχική δομή του.

Κάντε τα πειράματά σας και καταγράψτε τα αποτελέσματα! Ζητήστε και αυτό που θέλετε θα σας δοθεί!

Παρόλα αυτά... Μην πιστεύετε τίποτα, όμως δοκιμάστε τα πάντα! Μόνο με επαναλαμβανόμενα πειράματα βρίσκεται η Αλήθεια...

Αλήθεια = Μη Λήθη, δηλαδή είναι αυτό που δε ξεχνάει το "μυαλό" του Θεού! Είναι το σύνολο των Πρωτότυπων Πληροφοριών/Ιδεών που φτιάχνουν τους φυσικούς Νόμους του σύμπαντος!


Διαβάστε επίσης:


Πηγή: Εσώτερος Κύκλος

Για σχόλια πάνω στο κείμενο, ανατρέξτε στην παραπάνω πηγή.

Source: Voluntas

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

~Veritas vos Liberabit~

"Οι άνθρωποι με έχουν για εχθρό των δίκαιων νόμων, των οικογενειακών δεσμών και της παράδοσης. Ναι, λένε την αλήθεια. Δεν αγαπάω τους νόμους που έχει φτιάξει ο άνθρωπος... αυτό που αγαπάω είναι η ιερή και πνευματική ευγένεια που θα έπρεπε να είναι πηγή και βάση για κάθε νόμο στη γη."
Khalil Gibran