Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Ο Εχθρός του Ανθρώπου?

"Οι άγραφοι Νόμοι κυμαίνονται γύρο, πίσω και ενδιάμεσα από μια λέξη. Αυτή δημιουργεί αυτή και καταστρέφει. Γι' αυτή υπάρχει Νόμος γι'αυτή και πάλι παύει. Διότι δεν είναι απλά μια λέξη. Είναι ο δημιουργός του Λόγου και της Γέννεσης."
Μπορεί μια πολιτεία να θέλει να διατηρήσει ένα ήσυχο και ισορροπημένο σύστημα, αλλά πίσω από τον συλλογικό της ησυχασμό να έχει δημιουργήσει ήδη έναν αντίβαρο πολιτισμικό ασυνείδητο Εχθρό, όμοιο με τον πληθυσμό της και πολλές φορές δυο ή τρεις φορές μεγαλύτερο.
Ο άνθρωπος ως κυνηγός αναζητά την τροφή του για να ζήσει, να επιβιώσει και να θρέψει τους γόνους και απόγονους του και όλα αυτά χωρίς να σκέφτεται αν η τροφή του θα μπορούσε να είναι ο θύτης και αυτός το θύμα.
Είναι το στοιχείο της φύσης μας η τύφλα, χωρίς να είναι απόλυτα αυτό το ελάττωμά μας.

Θα μπορούσε άνετα να χαρακτηρίσει οποιοσδήποτε ασυνείδητα, άσκοπο τον πόλεμο της Τροίας(Ελίς) για μάτια μιας γυναίκας, ξεχνώντας όμως το τι εσωτερικά και κοσμογονικά αντιπροσωπεύει ένας τέτοιος "μύθος" βασισμένος σε αυτούς τους ΕΛ-ΕΝ οφθαλμούς.

Ο Λόγος της Ύπαρξης - Ιλιάδα και Οδύσσεια

Η Εξάπλωση του Φωτός μέσα στο αχανές σκότος Σύμπαν, μπορεί να στοιχίσει και το ίδιο το Σύμπαν.
"Όταν ο Ουρανός αντίκρισε την Γαία γεννήθηκε Αγάπη(Αφροδίτη). Η Αγάπη τους ευλόγησε δίνοντάς τους τα σπλάχνα της. Από αυτά γεννήθηκε ο Έρωτας.
Από τον Έρωτα απόκτησαν γιους και κόρες, τις Ροές(Ρέα) και τους Χρόνους(Κρόνος).
Οι Ροές και οι Χρόνοι ενώθηκαν και έφτιαξαν την Ζωή."

Όλο αυτό για να συνεχίζει να υπάρχει Χρόνος που μπορεί να διατηρεί την Ζωή φλογερή μέσα στην Ροή.

Η Ζωή είναι μια ψευδαίσθηση αποτελούμενη από βιώσιμη πραγματικότητα.


Και εδώ η μόνη πραγματικότητα είναι ο βαθύς Βίος του συλλογικού μας πνεύματος.
Το βίωμα της ζωής φέρνει την γέννηση και για αυτήν χρειάζεται αμοιβαίος Έρωτας.
Ο Έρωτας είναι πάντα σε μέθη κυνηγώντας αυτόν τον αόρατο στόχο.
Αυτός είναι ο Γιος της Ζωής και Πατέρας της επίσης.

Το Σύμπαν δεν είναι τίποτα δίχως έναν στόχο, όπως επίσης δεν είναι τίποτα και μια ασυνείδητη πολιτεία που θέλει απλά την ησυχία της.

O Έρως στοχεύει τον στόχο μιας πολιτείας και όχι την πόλη του στόχου.

Αν ο στόχος μιας πολιτείας, η ευρύτερη συνείδησή της είναι η αδράνεια, ο παράδεισος με τα ζαχαρωτά, τότε ο Έρως θα φέρει και το τέλος της.
Διότι αυτός είναι υπεύθυνος στο να κάνει μια αδρανής ζώνη βιώσιμη και αυτό μπορεί να το επιτύχει φέρνοντας μια μεγάλη Μάχη, έναν πόλεμο που για αυτόν είναι απλά ένα Αστραπιαίο βελάκι του Ουράνιου Τόξου του.


Μην Γελιόμαστε, μπορεί να έχουμε θάψει το όνομά του, άλλα αυτός συνεχίζει και θα συνεχίζει να ζει και να κάνει την δουλειά του ακόμα και κάτω από τον τάφο μας.


Καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στην ζωή του... Όσο και αν πιστεύει το αντίθετο, ποτέ δεν έχει δει τι έχει προκαλέσει ο ίδιος.

Ο άνθρωπος δεν είναι ακόμα σε θέση να τα βάλει με τους θεούς, ούτε να τους κρίνει... πόσο μάλλον μια τέτοια κοσμική δύναμη.
Μην ξεχνάμε πως τέτοιες κοσμικές δυνάμεις είναι που μας δίνουν ενεργειακά χαρακτηριστικά που με κάθε μας κίνηση ή ιδέα, συμμετέχουμε στο έργο τους θέλουμε δεν θέλουμε.
Μπορεί να θάβουμε τόσα ονόματα σε όλη μας την ζωή, άλλα αυτό που κρύβεται πίσω από το κάθε όνομα δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το σβήσουμε, γιατί αυτό είναι η μόνη απτή Αλήθεια.
Ας μην ξεχνάμε και από που βαστάμε.

Έρως ανίκατε Μάχαν!
Πόλεμος Πατήρ Πάντων!Phoenix RazielΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

~Veritas vos Liberabit~

"Οι άνθρωποι με έχουν για εχθρό των δίκαιων νόμων, των οικογενειακών δεσμών και της παράδοσης. Ναι, λένε την αλήθεια. Δεν αγαπάω τους νόμους που έχει φτιάξει ο άνθρωπος... αυτό που αγαπάω είναι η ιερή και πνευματική ευγένεια που θα έπρεπε να είναι πηγή και βάση για κάθε νόμο στη γη."
Khalil Gibran